Dit heb je nodig:
- 2 rijpe bananen
- 4 eieren (medium)
- 100 gram amandelmeel
- 100 gram kokosrasp
- 20 gram kokosmeel
- 30 gram bloem
- 40 gram kokosolie
- 3 grote el bio appelmoes
- 120 gram rozijnen of cranberry
- 1 flinke eetlepel kaneel
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bakingsoda
- 1 snuf zout
- 1 handje walnoten
Zo maak je deze cake:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Prak de bananen helemaal fijn
Laat de kokosolie smelten en doe het kokosmeel erbij zodat je een lekker papje krijgt en doe dit bij de schaal met bananen (natte gedeelte)
In een andere schaal voeg je het amandelmeel, kokosrasp, de kaneel en het bakpoeder toe en roer weer goed door
elkaar (droge gedeelte).
De schaal met de geprakte bananen + kokosolie / kokosmeel papje goed mensen en de eieren stuk voor stuk toevoegen.
Tot slot voeg je
Doe dan de mix in een ingevet cakeblik en zet deze voor ca. 45 minuten in de oven.
Laat even afkoelen en snijd de cake in plakjes.
Je kunt de in plakjes gesneden cake per plakje invriezen en zo iedere dag genieten van een verantwoord tussendoortje.